blog verf14Deze week m’n zgn. “VERFHOEK” even gereorganiseerd. Af en toe is dat noodzakelijk! Zodat ik door de bomen (lees: verfbussen) het bos weer kan zien.

Het werken met krijtverf is heel inspirerend en ….makkelijk. De verf is op waterbasis en vrij dik ( net dikke vla), je hebt hierdoor geen last van druipers.

Vaak als ik een meubelstuk op de markt in België of Frankrijk koop, heb ik al een idee welke kleur verf ik erop ga doen….een bepaald meubelstuk “vraagt” om een bepaalde kleur.blog verf4 blog verf3 Soms is een pastel tint mooi voor een lief kastje of juist een donkere kleur voor een stoerder model. Ook kan het leuk staan om een felle tint te gebruiken. je kan de kast “gedekt” opverven of wat meer doorschuren, zodat hij een doorleefde uitstraling krijgt.

blog verf6

blog verf12 blog verf11 blog verf13blog verf 8 blog verf9Wat je al met een likje verf kunt doen (alhoewel ik de cafestoel in originele staat óók leuk vindt:)

blog verf2 blog verf1Ik verf de meest uiteenlopende voorwerpen met krijtverf , zoals glaswerk en koperen kroonluchters…….het is allemaal even makkelijk en je hebt een prachtig resultaat.

blog verf5Wij hebben 2 soorten krijtverf in ons assortiment : de verf van PTMD, met mooie tinten als Hot White, Suede Grey, Earth Grey en Charcoal Black. Ook hebben ze 6 nieuwe, frisse kleuren :o.a turquoise, hard roze, geel en zalm.

Het andere merk is l’Authentique, dit is een krijtverf verkrijgbaar in 100 prachtige kleuren, mooie blauw tinten, maar ook groen, grijs roze en bruin tinten. Zeer uitéénlopende kleuren , maar onderling prachtig te combineren.

Kom gerust eens langs om de verf te bekijken of voor kleuradvies.